zondag 10 mei 2015

Modellen land magzine

Het is zover,
modellen land begint met een eigen online pdf en (later) een print magazine
Hier alvast een test cover

Iedereen die gratis wil publiceren kan dit vanaf nu, fotografen, mua, stylisten, modellen etc...

- Modellen land Magazine is een nieuw online fashion magazine in de wereld van vandaag.
'focus op niet alleen de mode; maar fitness, lifestyle, dieren, landschappen, kunst en nog veel meer.

- Modellen land Magazine is een mode, beauty, Redactioneel en conceptuele kunst magazine dat maandelijks wordt gepubliceerd in digitaal formaat, en later als Print.

- Wij hier bij Modellen land focussen op creatieve geesten uit de hele mode wereld, we zijn een toegangspoort voor aspirant-kunstenaars, die erkenning van hun werk verdienen. We interviewen en publiceren zowel goede amateurs, student, semi-professioneel of professional.

- Dus als je geïnteresseerd hebt en je bent een model, fotograaf, visagist, stylist enz.. als je wilt erkend worden door het grote publiek, stuur ons een e-mail ons en wij laten dit gebeuren voor u.

- Modellenland Magazine accepteert inzendingen van goede opkomende fotografen, modellen bloggers, schrijvers, modemerken, ontwerpers, stylisten, kappers en make-up artiesten.
- Om het magazine toch enig niveau te geven zijn we toch selectief in de inzendingen die in de pdf versie zullen verschijnen

Indien geaccepteerd, zal uw werk worden vermeld op onze website, pfd online of beide.

De uitgave van juli 2015 zullen we inzendingen die high fashion in extreme zomer elegantie tonen accepteren.
De zomer is een zeer levendig seizoen waar het warm en iedereen geeft wel een geïnspireerde collectie in hun garderobe.  Dus als je graag in ons thema nummer wilt verschijnen,

Modellenland Magazine accepteert inzendingen van opkomende fotografen, modellen, bloggers, schrijvers, modemerken, ontwerpers, stylisten, kappers en make-up artiesten.

Indien geaccepteerd, zal uw werk worden vermeld op onze website, pfd online of beide.

Alle richtlijnen zijn hieronder te vinden. We kijken uit naar uw werk!

Elke maand zal er een bepaald thema aan bod komen, echter ook andere inzendingen zijn welkom.

Inzendingen en aanvragen moeten worden gemaild naar modellenland@hotmail.com met het onderwerp van de "Shoot" stuur minstens 5-10 beelden in lage resolutie en een korte beschrijving van de foto's.

Na het aanvaarden voor publicatie, zullen wij u dit per mail bevestigen welke fotos wij gaan gebruiken


Wat hebben we nodig ?
De gekozen foto's genummerd van 1 tot ..

In hoge resolutie, zonder watermerk. foto moet minimaal 4500 pixels zijn en een resolutie van 240 pixels\inch

ons te bezorgen via Wetransfer of Dropbox

Een lijst van de FULL credits (per foto nr)

Ondermeer (fotograaf, haar, make-up, stilist, model, assistenten, enz.Als uw model (s) zijn bureau vertegenwoordigd, moet u ervoor zorgen om ook de naam van het bureau te geven.Geef links naar uw (en de medewerkers) website of facebook, om te koppelen en om uw werk te promoten.

De inzender is ook verantwoordelijk en moet zelf zorgen voor toestemming van alle betrokkenen Fotografen en modellen

Fotografen en modellen mogen ook niet thema gebonden inzendingen sturen.

Volg de regels zoals hieronder en stuur er zeker uw biografie erbij met uw mooiste werken. Een profiel foto van uzelf is ook altijd leuk

Zo veschijn je op de fotograaf pagina of de modellen pagina op de site en in het pdf magazine

LET OP: Niet alle inzendingen zullen worden beantwoord, u hoeft niet nodig meerdere e-mails te sturen voor een antwoord.

U zult worden gecontacteerd indien uw werk is geaccepteerd.


** Bijdragende schrijver / BLOGGER MIDDELEN **


Bij Modellen land Magazine zijn we altijd op zoek naar gast schrijvers en bloggers die willen bijdragen aan het tijdschrift en website.

Als u geïnteresseerd bent in het schrijven of bloggen voor ons, stuur dan een e-mail naar modellenland@hotmail.com met onderwerp "Writer Submission" of "Blogger Submission"

Afwijzing Redenen:* Uw werk is of ongeschikt of past niet in het magazine.* Er is te weinig of geen ruimte voor plaatsing.* De kwaliteit van het werk is niet hoog genoeg.* Je hebt niet genoeg beelden geleverd aan een volledige verhaal te creëren.

* Te naakt

Na uw publicatie aanvaard is zal deze dus verschijnen in het online PDF magazine, of op de site of beide en gratis te downloaden zijn op een link die zowel in https://www.facebook.com/modellenland en https://www.facebook.com/groups/modelenland/

Inzenders die aanvaard worden krijgen een exemplaar via mail



- Modellen land Magazine is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in het door u verstuurde matriaal en zijn niet aansprakelijk voor eventuele ontbrekende of verkeerd gespeld credits van de inzender.De inzender is zelf verantwoordelijk voor de toestemming van alle betrokkenen van het ingezonden matriaal.Als een beeld wordt geaccepteerd word dit enkel gepubliceerd op onze site en facebook pagina.Verder hebben wij geen enkele rechten wat betreft uw werk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten